tiistai 31. heinäkuuta 2012

maailman laidalla ilman karttaa

Moi. :D

Mua vähän naurattaa ehkä tää tilanne, koska en tiiä mikä mut sai taas tulemaan takasi. Tosiaan Englannin reissun jälkeen ei oo paljo blogijutut kiinnostanu/en oo ehtiny, mutta jotenkin näin kirjoitusten alla tulee taas kauhee tarve kirjottaa.. hmm mistähän johtuu. :D


En nyt ala koko viimestä vuotta kertomaan tässä, vaan ajattelin ihan omana päiväkirjana taas kirjotella omia ajatuksia ja latailla vähän kivoja kuvia. Vanha miljan teinivuodet- banneri taitaa lähtee vaihtoon tässä ku ehdin sen vaihtaa ja varmaan muutenki suunta vähän muuttuu. Nimittäin on kirjottajakin vähä muuttunut vuoden aikana. (:

Nyt kuvaoksennus Euroopasta!


Laivalla Ruotsista Saksaan.



Berliini











Prahan aamupala oli hyväää!



katumaisemaa Prahasta


jäätävät liukportaat


Prahan loistetta









kolmensadan rakennekynnet (;



Wienin metro







Aamumilja

loput kuvasarjasta julkaisukelvottomia..




hymyile niinku idiootti!



Saltzburg


kumman valitset....




Saltzburgin vanhakaupunki


Tää kuva oli isille. :D



Metz, Ranska




Idiootit Eiffel-tornin alla










Oli kyllä niin unohtumaton reissu! Ihania ihmisiä, hyvää ruokaa, paljon naurua, linkassa istumista, shoppailua, Pasilaa, paskoja leffoja, sadetta, aurinkoa, nähtävyyksiä, ahtaita kämppiä, kamalia suihkuja, puskakännejä, hienoja drinkkejä ja ihan mahtavia laivaöitä!

Reissu oli tosi onnistunu, mutta oli ihanaa tulla myös kotiin omaan suihkuun ja sänkyyn kaikkien tuttujen luo. (:



Reissusta tosiaan palauduttu vaihtelevasti, mutta viikonloppu meni kuitenkin ihan nappiin! Perjantaina Eero tuli lomille ja kävästiin kauhajoella Matskun kans cittarissa ja subissa syömässä.
Lauantai meni Joel serkun ja Lauran häitä juhliessa Seinäjoella Törnävän kirkossa, aivan ihanat häät! Illalla suunnattiin vielä Seinäjoelle Miikan ja Sannan kans vauhtiajoihin, joista kotia päästiin grillin kautta vasta neljän aikaan yöllä.
Sunnuntaina kävästiin Marmorin louhoksella uiskentelemassa harvoja kertoja tänä kesänä. Niin ja sain kämpän siivottua reissun jäljiltä, sitä kaaosta..



Tämä päivä on menny vaan matikan kirjotuksiin lukemisessa. Oon itestäni niin ylpee ku sain kokonaisen kirjan luettua! Vielä ainaki 6 kirjaa jäljellä.. NE ON IHAN PIAN!!

Kello huitelee jo vaikka ja mitä, joten nyt pää tyynyyn ja untein maille.

Hihi, nähdään taas vuoden päästä!

3 kommenttia:

  1. jeeeeeeee hyvä Milja :) t.idiootti eiffelin alla ;)

    VastaaPoista
  2. jipiiii oot täälä taaas! :) t. toinen idiootti eiffelin alla.. :-)

    VastaaPoista